Category Archives: box mod

Με τον όρο box mod εννοούμε μία τροποποιημένη συσκευή στο ηλεκτρονικό τσιγάρο στην οποία τοποθετούμε τον ατμοποιητή ώστε να παράγουμε ατμό και κατά συνέπεια να ατμίσουμε. Σε σύγκριση με το τυπικό τύπο που μοιάζει με στυλό και έχει περιορισμένες δυνατότητες, ένα box mod mod συνήθως είναι μεγαλύτερο και επιτρέπει σχεδόν πάντα τις περισσότερες φορές ανάλογα με τη μάρκα να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε τις μπαταρίες, βέβαια υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό με ενσωματωμένες μπαταρίες.

Έπειτα έχει οθόνη που δείχνει τις απαραίτητες πληροφορίες που θεωρούνται αναγκαίες για το χρήστη όπως, τάση, βολτ, τα ohm της αντίστασης, το υπολειπόμενο διάρκεια της μπαταρίας και αρκετά άλλα που χαρίζουν ευελιξία για να γνωρίζουμε επακριβώς σε τι σημείο βρισκόμαστε. Το κυριότερο χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του είδους είναι ότι μπορεί να φτάσουν μέγιστη ισχύ μερικές εκατοντάδες watt. Μπορούν να λειτουργήσουν είτε σε μεταβλητή ισχύ, είτε έλεγχο θερμοκρασίας και να καθορίσουμε εμείς με ποιον τρόπο επιθυμούμε να δουλέψει.

Προς το παρόν τα εμπορικά box mod χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες τα μηχανικά και τα ηλεκτρονικά, στη μηχανική μορφή του είναι ένας απλοποιημένος τύπος που πατάς απλά το κουμπί πυροδότησης για να λειτουργήσει, αντιθέτως στην ηλεκτρονική μορφή του έχει όλα τα παραπάνω που σας προανέφερα.

Vapedroid C1D2 DNA75

Vapedroid C1D2 DNA75 Σχεδιασμένο στη Γερμανία από τον διάσημο γκουρού του είδους Ayman Azmy και κατασκευάστηκε στην Κίνα από την S-Body, η οποία είναι γνωστή για mods DNA με το διαβολάκι. Αυτό το δημιούργημα ήταν αφορμή για να έρθουν σε συνεργασία η ανατολή με τη δύση, το C1D2 είναι η μικρότερη έκδοση του mod Vapedroid… Read More »


G-Priv 220W Touch Screen από Smok με θόνη αφής

G-Priv 220W Touch Screen από Smok, διαθέτει μια όμορφη οθόνη αφής η οποία είναι εύκολη στη χρήση. Η συσκευή απαιτεί δύο 18650 μπαταρίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε μεταβλητή ισχύ ή σε ελέγχο θερμοκρασίας, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη για όλους τους βασικούς τύπους συρμάτων και το κυριότερο σημείο που θεωρώ άξιο αναφοράς είναι γίνεται αναβάθμιση του firmware… Read More »


Sifu B-Tab από UD, είναι ένα box mod 70 Watt

Sifu B-Tab από UD, είναι ένα box mod 70 Watt και πιστεύω βάσει λειτουργιών ή design πως επρόκειτο για ένα μοναδικό πρωτότυπο αντικείμενο που μου προξένησε τεράστια εντύπωση μόλις το είδα. Έχει μέγιστη ισχύ 70 βατ και είναι κατασκευασμένο από ένα είδος αλουμινίου που χρησιμοποιείται για να φτιάξουν αεροσκάφη, υποστηρίζει τον έλεγχο θερμοκρασίας για σύρματα… Read More »


VT75 Nano από HCigar θαυματουργό box mod

VT75 Nano από HCigar θαυματουργό box mod παρά τη μικροσκοπική εμφάνιση του, διακατέχεται από ίχνη πολυτελείας. Χρησιμοποιεί το chipset Evolv DNA 75 προσφέροντας μεταβλητή ισχύ και ελέγχο θερμοκρασίας. Υποστηρίζει όλους τους βασικούς τύπους συρμάτων και η συσκευή απαιτεί μια μπαταρία 18650 για να λειτουργήσει. Λειτουργικότητα. Το VT75 Nano σίγουρα είναι μια δυναμική συσκευή με ένα… Read More »


Battlestar 200W TC Mod από Smoant αβάσταχτη ορμή

Battlestar 200W TC Mod από Smoant αβάσταχτη ορμή με ελάχιστα θέσφατα που του απέμειναν, προσπαθεί να αναρριχηθεί στα ύψη. Πρόκειται για μία νέα εταιρεία που κάνει τα πρώτα βήματά της στο χώρο του vaping, η Smoant έχει επικεντρωθεί στην παροχή νέων και καινοτόμων προϊόντων που έχουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων θέλοντας να διεισδύσει δυναμικά στην… Read More »